Velkommen til en fargerik festival!

For andre gang skal Nesodden arrangere Kulturisten UNG. Kulturisten UNG arrangeres av Kultur i Nesodden kommune 26.08.2016 Kl. 18.00.

Kulturisten UNG er en ungdomsfestival med et fargeløp (Colour Run, 2,5 km på Skoklefallsletta). Deltakerne kjøper en startpakke (kr 150) med 1 stk T-shirt, 1 stk 75 gram-pakke med fargepulver (tilfeldig farge), solbriller, 1 stk kult bracelet, 1 stk sticker, 2 stk midlertidige tatoveringer. Alle tar et felles startbilde, deretter løper/går de løypa på 2,5 km, og blir jevnlig «dynket» med pulverfarger. Når deltakerne kommer i mål, er alle fulle av mange fine farger, og kan danse på sletta til kul musikk! Ta med deg vennene dine, og del gjerne arrangementet. Vi sees!

Kulturisten UNG Colour Run

Takk til Fabel og Fakta v/Tor Segelcke

Kulturisten UNG er en ungdomsfestival med et blant annet fargeløp (Colour Run, 2,5 km på Skoklefallsletta). Deltakerne kjøper en startpakke (kr 150). Alle tar et felles startbilde, deretter løper/går de løypa på 2,5 km, og blir jevnlig «dynket» med pulverfarger. Når deltakerne kommer i mål, er alle fulle av mange fine farger, alle tar et felles sluttbilde, og kan danse på sletta til kul musikk. Startpakke: kr 150. Toby Deedaran og Ina Dowland Herrera fra den anerkjente dansegruppen Team Quickstyle og instruktører ved Flyt Studio leder Color run kickoff. De har blant annet koreografert og danset for Carpe Diem, Astrid S, Norske Talenter og VG lista Top 20.

 • 1 T-shirt
 • 1 75 gram pakke med fargepulver (tilfeldig farge)
 • 1 solbriller
 • 1 bracelet
 • 1 Color Blaze sticker
 • 2 midlertidlige tattoos

Henting av startpakken: Du kjøper en startpakke på nett. Når du ankommer Skoklefall ungdomshus for å hente startpakken må du oppgi navn, vise gyldig leg, og bekreftelse (skriv ut eller vis bestillingskoden på mobil) at du har kjøpt. Vi har en garderobe (telt) og vi selger også enkel mat og drikke. Alkohol er forbudt og vil bli konfiskert. Berusede personer blir vist bort fra området.

Program:

16.30 – 17.30: Volleyball «Paradis-turnering»
16.30 – 17.30: Frisbeegolf – veiledning/instruksjon
16.30 – 20.30: musikk med DJ
17.45 – 18.00: Oppvarming v/Toby Deedaran og Ina Dowland Herrera fra den anerkjente dansegruppen «Team Quickstyle»
18.00: Color Run
19.00: Oppvisning/veiledning i tufteparken
19.15: Oppvisning/veiledning i skaterampene
20.30: Minikonsert med Endless

Bli med på tidenes andre Kulturisten UNG 2.5km Nesodden Colour Run! Og det er løypen: loype Vi gleder oss til å se deg.

Vilkår og bestemmelser

Din sikkerhet og trivsel er viktig for oss. Derfor gjør vi oppmerksom på at Kulturisten UNG 2.5km Nesodden Colour Run er et 2.5 km løp som krever en vis grad fysisk aktivitet. Har din lege frarådet slike aktiviteter, anbefaler vi at du ikke deltar i løpet. Vi fraråder også personer med asthma, allergier til maisstilvelse/matfarger eller andre med andre luftveisproblemer til å ikke delta i løpet.

Arrangøren er ikke ansvarlig for eventuelle skader som deltakeren påfører seg under løpet. Arrangøren er heller ikke ansvarlig for tap eller skade av personlig utstyr, herunder skader eller farve på hår eller tøy, som mot forventning ikke kan gå av. Arrangøreren er ikke ansvarlig for handlinger fra andre deltakere og tilskuere før, under og etter løpet.

Hvis løpet blir avlyst og det ikke annonseres en ny løpsdato, har du krav på å få refundert din billett og få pengene tilbake. Det gjøres oppmerksom på at transaksjonsgebyret kan ikke tilbakebetales.

Med kjøp av billett til en startpakke godkjenner du vilkårene og bestemmelsene våre.

Vi ønsker deg en fin Kulturisten UNG festival.

Om fargepulveret

Fargepulveret er laget av farget maisstivelse og matfarger som er godkjent av den amerikanske FDA standard for bruk mat og kosmetik (FD& C grad, D&C grade) og og er ikke farlig. Men pulveret skal ikke spises! Du får utlevert solbriller i startpakken, og vi anbefaler å bruke disse og gjerne også et skjerf for å beskytte munnen. Folk med asthma og og andre luftveisproblemer fraråder vi å delta. Det er ikke lov å kaste fargepulver rett i øynene og munnen til deltakerne.

Fargen forsvinner normalt ved første vask. Jo raskere du vasker tøyet ditt/deg, desto bedre. Vi anbefaler at du har på tøy som du ikke har noe imot hvis det blir farget. Bruk gjerne T-skjorten som kommer i startpakken. Fargen kan sette seg fast i håret, så ha gjerne på en hatt/caps. Har du langt hår, sett gjerne håret opp i en hestehale og/eller ta på et skjerf. Ha gjerne med en klut for å vaske bort litt farge etter løpet. Vi anbefaler også å riste bort fargepulveret så godt det lar seg gjøre før du dusjer. Vanlig såpe og vann får vanligvis bort fargepulveret. Henter mor/far/venner deg etter løpet, så ta med et håndkle for å sitte på, slik at setene ikke få farge på seg.

Mer informasjon om fargepulveret.

Kjøp billett

 

Du kan kjøpe billetten din her. Skriv ut (eller lagre det på mobilen) og ta med til Skoklefall ungdomshuset lørdag 26. august kl. 16.00. Her får du utlevert startpakken din. Vi har T-skjorter i M og L.*

 • 1 T-shirt
 • 1 75 gram pakke med fargepulver (tilfeldig farge)
 • 1 solbriller
 • 1 bracelet
 • 1 Color Blaze sticker
 • 2 midlertidlige tattoos

* Vi kan dessverre ikke garantere at vi har mange nok T-sjorter i ønsket størrelse. Evt. må du bruke et som er litt større enn det du hadde lyst på.

Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med NIF som har laget 2.5 km-løypa og hjelper oss med arrangementet. Dagen etter Kulturisten UNG, arrangerer NIF «Idrettens dag» på Berger idrettspark.

 

Underholdning

Disco og mye annen underholdning i og utenfor Skoklefall ungdomshus. Alkoholfritt arrangement.

Kulturisten UNG

Kontakt oss

13 + 2 =