Kulturisten
friluft 04.09


For andre gang arrangeres Kulturisten Friluft. Festivalen går av stabelen den 4. september og er en vandrefestival fra Berger Idrettspark til Varden Leir. Festivalen har fokus på musikk og friluft

Kulturisten friluft illustrasjon
På vandringen vil du få flotte og magiske musikalske opplevelser. I tillegg kan du delta i en quiz og møte frivillige foreninger. Stein Turtumøygard leder en historisk vandring gjennom marka. Vi skal møte husmenn og lensmenn, smuglere og underjordiske. På Varden får vi høre litt om det tyske kanonbatteriet og Nesodden under okkupasjonen. Turen ender opp inne på Varden Leir hvor Maya Viik og Morten Abel har konsert senere på kvelden. Traseen er åpen fra kl. 14.00 til 16:30 og er på 3kilometer. Obs: Siste avreisetidspunkt fra Berger Idrettspark er kl.15:30. 

Praktisk info:
Man bør beregne 1,5 time på vandringen. Husk å ta med godt fottøy! Du trenger ikke være i toppform for å klare denne turen. Løypa er godt skiltet hele veien! Det vil bli mulighet for å kjøpe mat og drikke underveis på turen og ved konsertområdet på Varden Leir.
Den egner seg for de fleste, men det er partier i traseen i starten og ved slutten som er uegnet for barnevogn og rullestol. Vandreløypa er gratis for alle, og du trenger ikke kjøpe billett for å delta! Du kan komme deg til Varden Leir ved å ta buss nr. 570 og575 fra Tangen brygge. Stoppested Varden. Kommer du fra Oslo? Reisen fra Aker Brygge til festivalen tar totalt 35 minutter. Alle busser og båter korresponderer med hverandre. Sjekk www.ruter.no for rutetider.  

Selve Vandrefestivalen er gratis, og krever ingen påmelding. Ønsker du å få med deg konsertene på Varden Leir koster billetten 250 kr, og kan kjøpes på Ticketco. Ønsker du å delta på historisk vandretur må du også deg på via Ticketco pga smittevernhensyn.

Vel møtt til Kulturisten Friluft 2021!

Programoversikt

Kulturisten Friluft 4. september 2021