Kulturisten
friluft 19.09


For første gang arrangeres Kulturisten Friluft. Festivalen går av stabelen den 19. september og er en vandrefestival fra Skoklefaldsletta til Varden Leir. Festivalen vil ha fokus på bærekraft, kultur, friluftsliv og miljø.  

Kulturisten friluft illustrasjon
På reisen vil du få flotte kulturelle opplevelser og performance. Turen ender på Varden Leir med to konserter. Traseen er 3 km lang og du bør beregne 1,5 time på vandringen. Husk å ta med godt fottøy! Du trenger ikke være i toppform for å klare denne turen. Løypa er godt skiltet hele veien! Det vil bli mulighet for å kjøpe mat og drikke ved start, underveis på reisen og ved konsertområdet på Varden Leir. Startområdet på Skoklefald vil være et utstillingsområde med fokus på grønn transport, sykkelstrategi og friluftsliv.

Selve Vandrefestivalen er gratis, og krever ingen påmelding. Ønsker du å få med deg konsertene på Varden Leir koster billetten 100 kr, og kan kjøpes på Ticketco. Ønsker du å delta på historisk vandretur må du av smittevernhensyn melde deg på via Ticketco.

Vel møtt til Kulturisten Friluft 2020!
Ikke noe innhold funnet enda. Kom tilbake senere

Kulturisten junior

Kulturisten kunst

Kulturisten kyst