Kulturisten
Friluft 04.09


For andre gang arrangeres Kulturisten Friluft den 4. september. Denne dagen kan man oppleve en vandreløype fra Berger Stadion til Varden Leir, med konserter på Varden Leir fra kl. 18:00.

Kulturisten friluft illustrasjon
På vandringen vil du få flotte og magiske musikalske opplevelser. I tillegg kan du delta i en quiz og møte frivillige foreninger. Traseen er åpen fra kl. 14.00 til 16:30 og er på 3 kilometer. Obs: Siste avreisetidspunkt fra Berger Idrettspark er kl.15:30. 
Stein Turtumøygard leder også en historisk vandring gjennom marka med avreise kl 14:00 fra Berger Stadion. Vi skal møte husmenn og lensmenn, smuglere og underjordiske. På Varden får vi høre litt om det tyske kanonbatteriet og Nesodden under okkupasjonen. Turene ender opp inne på Varden Leir hvor det er mulig å få seg noe deilig mat og godt å drikke.
Maya Viik og Morten Abel har konsert senere på kvelden.

Praktisk info:
Man bør beregne 1,5 time på vandringen. Husk å ta med godt fottøy! Du trenger ikke være i toppform for å klare denne turen. Løypa er godt skiltet hele veien! Det vil bli mulighet for å kjøpe mat og drikke underveis på turen og ved konsertområdet på Varden Leir.
Den egner seg for de fleste, men det er partier i traseen i starten og ved slutten som er uegnet for barnevogn og rullestol. Vandreløypa er gratis for alle, og du trenger ikke kjøpe billett for å delta! Du kan komme deg til Varden Leir ved å ta buss nr. 570 og 575 fra Tangen brygge. Stoppested Håkonskastet. Kommer du fra Oslo? Reisen fra Aker Brygge til festivalen tar totalt 35 minutter. Alle busser og båter korresponderer med hverandre. Sjekk www.ruter.no for rutetider.  

Selve Vandrefestivalen er gratis, og krever ingen påmelding. Ønsker du å få med deg konsertene på Varden Leir koster billetten 250 kr, og kan kjøpes via "kjøp billetter" på nettsiden.  Ønsker du å delta på historisk vandretur må du melde deg på via Ticketco grunnet smittevernhensyn.

Festivalen arrangeres  i henhold til gjeldende smittevernregler. Personer som ikke er beskyttet anbefales av FHI å begrense sosial kontakt mest mulig. Reduser antall personer du har nærkontakt med, og velg heller et lite antall personer du kan omgås jevnlig over tid.

Vel møtt til Kulturisten Friluft 2021!

Programoversikt

Kulturisten Friluft 4. september 2021