Kulturisten kyst og scene 2019

Lørdag
31/8

En dag på et av Nesoddens fineste steder - Flaskebekk Strandpromenade
Lørdag 31. august arrangeres Kystkulturisten på Strandpromenaden på Flaskebekk. For tredje år på rad ønsker Nesodden kommune ved virksomhet kultur i nært samarbeid med lokale krefter på Nesodden, som Flaskebekk Vel, Strandpromenadelaget og Fiskesalgslaget, velkommen til Nesoddens unike festival, Kystkulturisten.

 


I 2017 skrev AMTA: “Det er mange ting som blir bedre med årene sies det. Noe som i høyeste grad også gjelder Kulturisten på Nesodden som i år arrangeres for tjuetredje gang.” I fjor var rundt 2000 besøkende innom badehusene og storkoste seg med det kulturelle og kulinariske tilbudet på promenaden.

Badehus langs Strandpromenaden på idylliske Flaskebekk fylles med kunst, kultur og lokale råvarer. Det blir en rekke familieaktiviteter og et svært godt sceneprogram klokka 12-15 på Søndre Flaskebekk brygge. Velkommen til en frisk festivalopplevelse ved fjorden!


Detaljert program for Kystkulturisten kommer.
Arrangementet er gratis.

Vi får også besøk av vinneren av den italienske versjonen av “The Voice 2016”, Alicia Paba fra Tolfa. Gled dere!

Velkommen!

Søndag
1/9

The real mojo

 

 

 

 

nesodden storband

 

 

konsert

 

 

Kulturisten kyst og scene

—the real mojo

et Pink Floyd tributeband

The Real Mojo er et Pink Floyd tributeband. De har spesialisert seg på å fremføre hele album fra Pink Floyd. Reportoar: Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here og Animals og er også i gang med The Wall.
På Nesodden 1. september vil vi fremføre hele Dark Side Of The Moon pluss et solid «best of»-sett etter det.

Medlemmene i bandet er:
Vokal, Jan Erik Skogen
Vokal, Lone Grefsrud
Vokal, Hanne Karlsen Muri
Saxer og vokal, Trude Thorsdatter Evensen
Tangenter, Terje Smedvold
Gitarer og lapsteel, Per Rannug
Gitarer, Trond Haugen
Bass, Sven Vidar Stenhammer
Trommer, Ragnar Rutle

Kystkulturisten på flaskebekk:

—Kystkulturisten på Flaskebekk

Kystkulturisten skjer lørdag 31. august klokka 11-16, på Flaskebekk Standpromenade.Opplev kortreist kultur, kunst og mat fra Nesodden på Flaskebekk Strandpromenade. Kulturelle og kulinariske opplevelser i badehus og på brygger på Flaskebekk. Denne dagen åpnes mange av Strandpromenadens badehus for besøkende. Nesoddens kyst får vist seg fram på sitt beste!

—nesodden storband

Nesodden storband ble startet på høsten 2018 og har utspring fra Jaer skoles musikkorps. Musikalsk leder Trude Thorsdatter Evensen, har i mange år gått med en drøm om et storband på Nesodden, hvor ungdommene i korps kan bli med og spille musikk på et høyere nivå sammen med voksne.
For tiden Nesodden storband av sju musikere i skolekorpsalder og ti musikere er over 19 år.
Vi spiller klassisk storbandmusikk av  Glenn Miller, Benny Goodmann, Neal Hefty med flere.