Tilbake til oversikt
artikkelbilde kulturisten kyst

Programinfo:

Alder:
Alle
Sted:
Skoklefallsletta
Dato/tid:
19.9.20 11:30
Kjøp billetter her!

Aktiviteter

Dj Soulbase, Discgolf, Volleyball, Skateboard

Aktiviteter

Dj Soulbase sørger for god stemning fra 11:30

DJ Soulbase er kjent for sin originale og dansevennlige stil, og har en spesiell forkjærlighet for afrikanske og latinamerikanske rytmer. Han har vært DJ siden 2006 og har spilt på på et hopetall festivaler og klubber, både i inn- og utland. Han har produsert en rekke radiolåter for folk høyt og lavt i norsk urbant musikkliv, som Karpe Diem, Nosizwe og Admiral P. Singelen "Stay" med Sisi og Nosizwe ble kalt en av de livligste norske poplåtene i moderne tid og han har siden den tid produsert en rekke urbane klassikere.

Nesodden Discgolfpark

Frisbeegolf, eller discgolf som det også kalles, har tatt helt av på Nesodden de siste årene, både blant unge og foreldregenerasjonen. Nå står den oppgraderte og praktfulle  18-hullsbanen på og rundt Skoklefall klar. Nesodden Discgolfklubb inviterer alle som deltar på Kulturisten Friluft 2020 til å besøke vår stand, få mer informasjon om banen, klubben og idretten –og ikke minst så får du selvfølgelig prøve hvordan det er å kaste på våre kurver.

Velkommen!

Nesodden Volleyballiga

Nesodden Volleyballiga startet for to år siden som en sandvolleyballklubb, men har nå treninger året rundt- også innendørs. NVBL er en ekte breddeklubb og mottoet er "Mer enn en klubb". Alle treninger og all deltagelse i cup og turneringer er miks, som betyr dame- og herrespillere på samme lag. Hos oss trener begge kjønn, alle aldre og flere nasjonaliteter sammen, og uansett om du er erfaren eller nybegynner, junior-- og seniorspiller, så legger vi stor vekt på god stemning og godt samhold.

NVBL stiller med stand på Skoklefallsletta, der alle kan få mer informasjon om sporten, klubben, treninger og medlemskap. Vi vil også ha en oppvisnings­kamp der vi demonstrerer teknikk, regler og forskjellen mellom innendørs volleyball og sandvolleyball.

Dessuten kan alle som vil få prøve seg på grunnleggende teknikktrening.

Velkommen!

Nesodden Skateboardklubb

Det er et stort og aktivt skateboardmiljø på Nesodden, og skateklubben har gjennom mange år drevet kurs, arrangementer og tilbud for innbyggerne. Skateboarding er en inkluderende idrett som passer for alle aldre, klasser og kulturer.  

Nesodden kommune har satt av et område på Skoklefallsletta hvor det høsten 2020 skal bygges et større anlegg ved siden av dagens ramp.  

Rampen er åpen for alle som vil, og du møter noen av ildsjelene bak skateboardklubben

Velkommen!