Tilbake til oversikt
artikkelbilde kulturisten kyst

Programinfo:

Alder:
Alle
Sted:
Varden Leir
Dato/tid:
19.9.20 14:30
Kjøp billetter her!

Henrik Horge og Calypsokameratene

Henrik Horge & Calypsokameratene

Henrik Horge & Calypsokameratene spiller calypso og karibisk årgangsmusikk!

Orkesteret har en respektfull tilnærming til etterkrigstidens varme og positive sydhavssound - fra perioden før, og samtidig med at, rocken endret hele det musikalske verdensbildet. Calypsokameratene fremfører melodiene sine på både norsk og engelsk, med smakfulle arrangementer og varierte vokalharmonier - samtidig som de ivaretar de humoristiske undertonene og glimtet i øyekroken som kjennetegner god klassisk calypsomusikk!

Henrik Horge & Calypsokameratene består av supre musikere med sans for tropisk sol og frisk sjøbris. Legendariske Tom Mathisen (Prima Vera/VisegruppenSnu/Falsk & Mathisen) er også med på smektende gitar!

Orkesteret er brennaktuelle med sitt rykende ferskealbum Frukt & Tobago - en festplate med norskspråklig calypsomusikk!

Konserter Varden Leir

Det arrangeres to konserter på Varden Leir i forbindelse med Kulturisten Friluft. Billetter til disse konsertene kan kjøpes via Ticketco og koster 100 kr. pr.stk. Det gjøres oppmerksom på at det er en begrensning på 200 billetter pr. konsert.

For vandrerne fra Skoklefallsletta er det viktig å beregne god tid.

Det blir mulighet for å kjøpe mat og alkoholfri drikke på stedet


ADKOMST: VARDEN LEIR (ute). Vardentoppen 100.


Kommer du fra Oslo? Ta båt fra Aker Brygge og buss til Varden, ønsker du å gå vandreløypen - ta buss til Skoklefallsletta og gå derfra (anbefales).

Vi oppfordrer alle til å gå Vandreløypen fra Skoklefallsletta, som er en del av festivalen Kulturisten Friluft. Det er mulighet for parkering på innfartsparkering ved Håkonskastet.

Kun publikummere med billett kommer inn på festivalområdet denne dagen

VELKOMMEN!!