Tilbake til oversikt
artikkelbilde kulturisten kyst

Programinfo:

Alder:
Alle
Sted:
Skoklefaldsletta
Dato/tid:
19.9.20 11:30
Kjøp billetter her!

Praktisk info Kulturisten Friluft 2020

Velkommen til årets friluftsfestival

Velkommen til årets friluftsfestival som starter med et utstillingsområde på Skoklefallsletta. Her er det fokus på grønn transport, sykkelstrategi og friluftsliv. Skoklefallsletta har aktiviteter fra 11:30 til 15:00 den 19.09. Fra Skoklefallsletta går dere en fantastisk vandreløype med rebusløp og kulturelle overraskelser gjennom skogen- til Varden Leir, hvor det blir to konserter denne dagen.

Skoklefallsletta:

På Skoklefallsletta finner du spennende stands og aktiviteter som passer alle aldre. Skoklefallsletta er et åpent arrangement, og er i tillegg startstedet for vandreløypen og historisk vandretur. Det blir åpen café på Sletta café, her finner du også toaletter.

Alle aktivitetene foregår utendørs, så kle dere etter værforholdene og husk gode tursko

Vandreløypen:

Vandreløypen starter på Skoklefallsletta og går gjennom oppmerket trasé til Varden Leir. Det er gratis og du trenger ikke løse inn billett for å gå denne turen. Vandreløypen inneholder rebusløp og du får kulturelle overraskelser på veien opp. Løypen går via Brattbakken hvor du kan kjøpe forfriskninger og ta en pust i bakken

Historisk vandretur med Stein Turtumøygard:

Det er 50 billetter til denne turen. Billetten er gratis, men du må reservere din billett på Ticketco. Bånd til deltakelse deles ut på Skoklefallsletta fra kl 11:30.

Avgang fra Skoklefallsletta kl 12:30

Konsertene på Varden leir:

Av smittevernhensyn blir det kun 200 billetter pr konsert, de må kjøpes via Ticketco og festivalbånd deles ut på Skoklefallsletta og Varden Leir

Du rekker å gå fra Skoklefallsletta til første konsert, vi anbefaler å sette av 1,5 time på turen opp