Om Kulturisten

Nesodden kommunes kulturfestival Kulturisten har vært arrangert 27 år på rad. Festivalen har opp gjennom årene hatt ulik form og innhold, men hovedmålet er å levere et bredt utvalg av kunst, kultur og friluftsopplevelser for publikum i alle aldersgrupper.

Nesodden kommune planlegger å dele opp festivalen i 2 helger i 2021.

Stemningsbilde Kulturisten

Praktisk info

For andre året på rad arrangeres Kulturisten Friluft. Festivalen går av stabelen den 4. september og er en vandrefestival fra Berger Idrettspark til Varden Leir. Festivalen har fokus på kultur og friluftsliv og på reisen vil du få flotte og magiske musikalske opplevelser. I tillegg kan du delta i en quiz og møte frivillige foreninger. Turen ender opp inne på Varden Leir hvor Maya Vik og Morten Abel har konsert senere på kvelden. Traseen er åpen fra kl. 14.00 til 16.30 og er på 3 kilometer. Du bør dra senest kl. 15.30 fra Berger Idrettspark for å få med deg alle opplevelsene!

Kart Varden leir

Man bør beregne 1,5 time på vandringen. Husk å ta med godt fottøy! Du trenger ikke være i toppform for å klare denne turen. Løypa er godt skiltet hele veien! Det vil bli mulighet for å kjøpe mat og drikke underveis på turen og ved konsertområdet på Varden Leir.

Den egner seg for de fleste, men det er partier i traseen i starten og ved slutten som er uegnet for barnevogn og rullestol. Vandreløypa er gratis for alle, og du trenger ikke kjøpe billett for å delta!

Kontakt info:

Virksomhetsleder Kultur og Frivillighet
Steinar Dahlen
+4747826007
steinar.dahlen@nesodden.kommune.no