Tilbake til oversikt
Admiral P

Programinfo:

Alder:
Alle
Sted:
Varden Leir
Dato/tid:
3.9.2021 21:00
Kjøp billetter her!

Admiral P

Admiral P leverer et forrykende liveshow på Varden Leir! Han kan du oppleve som en del av programmet når du kjøper billett til Kulturisten Ung

Admiral P trenger knapt en introduksjon lenger. I 2015, ble han og Nico D tildelt Spellemannprisen for årets hit “Engel”. Med en egen teft for et catchy, moderne, men allikevel et tradisjonsfestet uttrykk har Admiral P jobbet seg opp og frem som artist på ikke bare den norske, men også den skandinaviske reggaescenen.

Han leverer et forrykende liveshow og er en av de mest ettertraktede artistene på det norske livemarkedet.

Admiral P, Foto: Sebastian Ludvigsen

Admiral P er født i Zambia, hvor han vokste opp i Lusaka de første 13 årene av sitt liv. Med norsk far og Zambisk mor har han hatt en unik oppvekst og livsreise, først som hvit norsk-afrikaner i Zambia, for deretter å flytte til et helt ukjent Norge- hvor han så norsk ut, men slettes ikke var det. I tillegg, kort tid etterankomsten til Norge gikk hans far bort.

Musikken kom tidlig inn i livet til Admiralen. Via morens reggaeplater ble han inspirert av musikksjangerens budskap om kjærlighet og samhold, og fant etterhvert ut at dette var en mangelvare her til lands. Når han så møtte Selecta Daniel «Lion» var saken grei.  De to startet Norges legendariske reggae sound system Jah Ark Manifest i 1999, og siden har de spredd reggaemusikk i hele Norge.

Admiral P har et sjeldent talent som har satt sitt unike preg på en sjanger som både er sterkt voksende og som har rukket å bli en del av den norske populærkulturen. Etter et solidknippe med hits: “Spinnvill”, “Snakke Litt”, “Kallenavn”, “Engel”, “Seriøst”, “Bobler”, “FyFaen”, og “Gjør Så Godt Du Kan”,  (over 90 millioner Spotify spins) har han for lengst etablert seg som en av Norges største solo-artister.