Tilbake til oversikt
Morten Abel (support Maya Vik)

Programinfo:

Alder:
Alle
Sted:
Varden Leir
Dato/tid:
4.9.2021 18:00
Kjøp billetter her!

Morten Abel (support Maya Vik)

En legende og en av landets råeste artister kommer til Nesodden!

Program:

MAYA VIK KL. 18.00

MORTEN ABEL KL. 20.00

MORTEN ABEL

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg.

Nå får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet. 

«Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang», sier Morten Abel.

De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Du skal ikke se bort ifra at en og annen overraskelse dukker opp, i tillegg til de gode kjenningene. Gled dere!

Nå har du muligheten til å se ham på Nesodden,  oppe i Varden leir lørdag 4. september kl. 20.00

MAYA VIK

Maya Vik begynte sin karriere som bassist i flere ulike band (Furia, Montée, Savoy, med flere), før hun startet en solokarriere som både vokalist og bassist. Hennes variant av funk og r&b har blitt omtalt i medier som New York Times, Vibe, Complex, og Vice. Hun har turnert verden rundt og varmet opp for artister som Lenny Kravitz og Dâm-Funk. Som soloartist har hun sluppet albumene Château Faux-Coupe, Beyond the Basics og Bummer Gun.

Sjekk ut Maya her:

Vi gleder oss til en fantastisk kveld oppe i lunden!

Vel møtt!

Smittevern:

Konsertene arrangeres i henhold til gjeldende smittevernregler. Personer som ikke er beskyttet anbefales av FHI å begrense sosial kontakt mest mulig. Reduser antall personer du har nærkontakt med, og velg heller et lite antall personer du kan omgås jevnlig over tid.