Tilbake til oversikt
Vandreløype med musikalske godbiter, quiz og andre overraskelser

Programinfo:

Alder:
Alle
Sted:
Varden Leir
Dato/tid:
4.9.2021 14:00
Kjøp billetter her!

Vandreløype med musikalske godbiter, quiz og andre overraskelser

For andre året på rad arrangeres Kulturisten Friluft. Festivalen går av stabelen den 4. september og er en vandrefestival fra Berger Idrettspark til Varden Leir med spennende opplevelser underveis.

Vandring kl. 14:00 - 16.30 (anbefalt siste avreise kl. 15.30)

For andre året på rad arrangeres Kulturisten Friluft. Festivalen er en vandrefestival fra Berger Idrettspark til Varden Leir. Festivalen har fokus på kultur og friluftsliv og på turen vil du få flotte og magiske opplevelser!

Turen ender opp inne på Varden Leir hvor Maya Vik og Morten Abel har konsert senere på kvelden. Egne billetter selges til disse konsertene. Traseen er åpen fra kl. 14.00 til 16:30 og er på ca. 3 kilometer. For å få med deg alle opplevelsene så bør du dra fra Berger Idrettspark senest kl. 15.30. Underveis vil det være mulighet for å få seg kaffe og vaffel! Inne på Varden leir blir det servering av mat og drikke.

Vandreløypa er gratis for alle, og du trenger ikke kjøpe billett for å delta!

 
Praktisk info:

Man bør beregne 1,5 time på vandringen. Husk å ta med godt fottøy!

Du trenger ikke være i toppform for å klare denne turen. Løypa er godt skiltet hele veien! Den egner seg for de fleste, men det er partier i traseen i starten og ved slutten som er uegnet for barnevogn og rullestol.

Du kan komme deg til Berger Idrettspark ved å ta buss nr. 560 fra Tangen brygge.

Stoppested Berger Stadion.

Kommer du fra Oslo? Reisen fra Aker Brygge til Berger tar totalt 35 minutter.

Alle busser og båter korresponderer med hverandre.

Sjekk www.ruter.no for rutetider. ‍

Smittevern:

Arrangementet gjennomføres i henhold til gjeldende smittevernregler. Personer som ikke er beskyttet anbefales av FHI å begrense sosial kontakt mest mulig. Reduser antall personer du har nærkontakt med, og velg heller et lite antall personer du kan omgås jevnlig over tid.