Tilbake til oversikt
Vernissage Wenche Øyen // Konsert med Dagny Bakken

Programinfo:

Alder:
Alle
Sted:
Nesoddparken
Dato/tid:
24.9.2021 19:00
Kjøp billetter her!

Vernissage Wenche Øyen // Konsert med Dagny Bakken

Wenche Øyen viser oss naturen i sin vidstrakte form, uten tilsynelatende dramatikk, ofte bar og med mørke undertoner. Det er en verden å gå seg vill i, uten faste holdepunkter!

19:00 VERNISSAGE MED MUSIKK

Utstillingsåpning med Wenche Øyen

PROGRAM

KL. 19.15. Velkommen ved kommunalsjef Kultur, Næring og Idrett Ellen Knutsen

Kl. 19.25. Kort innledning til utstillingen ved Marianne Gathe

Kl. 19.35. 20 min konsert ved Dagny Bakken, fiolin

GRATIS -Dette er et arrangement med begrensede plasser. Billetter må bestilles via ticketco. Merk: Oppmøte senest kl. 19.00, hvis ikke så vil billettene gå til køliste.

TEKST OM KUNSTNER

Wenche Øyen (f. 1946 -), er en velkjent nesoddenbasert billedkunstner. Hun har sin utdannelse fra både Statens håndverk- og industriskole, og Statens kunstakademi på 60- og 70 tallet. Øyen har en spesiell følsomhet for portretter, hvor hunklarer å fange et indre liv og varsomt vise det frem til betrakteren. Men kanskje best kjent er hun for sine landskapsmalerier.

Wenche Øyen viser oss naturen i sin vidstrakte form, utentilsynelatende dramatikk, ofte bar og med mørke undertoner. Det er en verden å gå seg vill i, uten faste holdepunkter og kun med et svakt skille mellom nattog dag. Wenche Øyen fyller 75 år i 2021 og, kunsthallen/nesoddparkener stolte over å kunne vise frem hennes kunstnerskap.

 

SMITTEVERN!

Nesoddparken har stort fokus på smittevern, og vi henstiller våre besøkende til å følge retningslinjene.